WOC-arrangøren vil i dag dele ut 2.000 flagg på arenaen på Mørk, som man håper publikum vet å bruke for å heie VM-løperne fram.

Også i dag ser det ut som det blir full arena med publikumsløpere og andre som har lyst til å se verdens beste orienteringsløpere kjempe om medaljene på mellomdistansen. Totalt 49 nasjoner er til start i VM, mens det er om lag 2.000 som deltaer på publikumsløpene.

Arrangøren ønsker å skape god stemning, så derfor blir det i dag delt ut om lag 2.000 flagg. Disse vil vi at alle benytter for å skape gode TV-bilder og ikke minst god stemning for VM-løperne. Arrangøren oppfordrer også til å ta med disse til stafetten på lørdag.

- Arenaen ligger nydelig til. Alt er topp. En flott setting, sier Kin Kwan Kwok fra Hongkong.

Han er på o-vm sammen med syv andre løpere, fire damer og fire herrer. Selv skal han løpe mellomdistanse og stafett.

- Vi stortrives og ser frem til spennende løpsdueller, sier Bjørn Wiggo Huseby fra Fredrikstad, nå som tilskuer.  De andre vm-dagene har han stått i spissen for dugnadsinnsatsen som FSK-er.

Hongkkong
Hongkong Norge. Migli Susinskaiti fra Litauen og Alastair Raynor fra Skottland er med som frivillige hjelpere og deler ut 2000 norske flagg til løpere og tilskuere foran starten på mellomdistansen. Her sammen med løperne fra Hongkong.

Sluttrapport Sluttrapport 04.05.2020 - Sluttrapporten fra VM i orientering 2019 er klar. Les mer
IOFs president: - Et VM-arrangement på høyest mulige nivå IOFs president: - Et VM-arrangement på høyest mulige nivå 17.08.2019 - President Leo Haldna i det internasjonale orienteringsforbundet roser WOC 2019 som et av tidenes beste VM-er i orientering, og daglig leder Per Bergerud WOC 2019 takker hjertelig alle som har bidratt. Les mer
Iskald Bergman avgjorde herrestafetten Iskald Bergman avgjorde herrestafetten 17.08.2019 - - I bakkene på vei mot sjette post, skjønte jeg at jeg kom til å vinne, sa Sveriges ankermann Gustav Bergman etter at han lørdag kveld løp Sverige inn til seier i den omvekslende og spennende herrestafetten under WOC 2019. Les mer