Østfold Energi har gått inn som nasjonal hovedsponsor for orienterings-VM 2019. Det gleder selvfølgelig ”VM-sjef” Per Bergerud.

- Holder vi oss innenfor bransjeterminologien kan vi vel si at det å få med en så tung samarbeidspartner som Østfold Energi, gir både kraft og spenning rundt VM 2019, smiler Per Bergerud.

- Mer seriøst sagt, så er vi veldig glade for å få med lokale støttespillere. Østfold Energi er en signalbedrift i fylket, og derfor viktig å ha med på laget. Å få inn solide, lokale bedrifter med godt omdømme betyr mye for den fellesdugnaden VM er, fortsetter han.

O-VM 2019 vil bli det første VM uansett idrett innenfor Idrettsforbundets grener som arrangeres i Østfold.

 - Klart vi er spente, og vi var veldig godt fornøyd med 5,5 timer på NRK i beste sendetid fra prøve-VM forleden. Her fikk våre sponsorer en profilering ut over det som ligger i inngåtte avtaler.

Hva avtalen med Østfold Energi betyr i kroner er ifølge Bergerud en sak mellom bedriften og VM 2019.

 - Det jeg kan si er at avtalen gir bedriften rett til å bruke VM-logoen i sin markedsføring, videre profilering på våre brosjyrer og nettsider. De har videre rett til stand på arenaen, kjøre egenprodusert reklame på storskjerm, og bakgrunnslogo på premiepall. Videre har de bransjeeksklusivitet. Tilbake har vi fått en veldig god avtale, mener Bergerud.

 Hege Håkonsen, direktør for HR/IT/kommunikasjon i Østfold Energi ser med spenning frem til månedene som kommer og selve VM arrangementet i august 2019.

- Når et så stort arrangement legges til vårt fylke, må vi jo bare være med, smiler hun.

- Vi er rett og slett stolte over at VM skal holdes i vår region, og ønsker derfor å bidra med vårt for at det skal bli et flott arrangement.

- Orientering er videre en sport som passer med vår profil. Det handler om å ta naturen i bruk på en positiv måte, en måte som betyr noe for både folk og folkehelse. Så dette blir både gøy og skikkelig spennende, avslutter hun.

Sluttrapport Sluttrapport 04.05.2020 - Sluttrapporten fra VM i orientering 2019 er klar. Les mer
IOFs president: - Et VM-arrangement på høyest mulige nivå IOFs president: - Et VM-arrangement på høyest mulige nivå 17.08.2019 - President Leo Haldna i det internasjonale orienteringsforbundet roser WOC 2019 som et av tidenes beste VM-er i orientering, og daglig leder Per Bergerud WOC 2019 takker hjertelig alle som har bidratt. Les mer
Iskald Bergman avgjorde herrestafetten Iskald Bergman avgjorde herrestafetten 17.08.2019 - - I bakkene på vei mot sjette post, skjønte jeg at jeg kom til å vinne, sa Sveriges ankermann Gustav Bergman etter at han lørdag kveld løp Sverige inn til seier i den omvekslende og spennende herrestafetten under WOC 2019. Les mer