Vi er meget glade for å kunne ønske velkommen til verdensmesterskapet i orientering 2019 i Norge og Østfold. Å være vertskap for den viktigste hendelsen i internasjonal orientering eren stor ære, og et like krevende ansvar. 

I august 2019 vil Sarpsborg by være vertskap for konkurrenter, tilskuere og media tiluforglemmelige dager i Østfold; som for mange er hjerte av orientering i Norge. August måned i Østfold kommer vanligvis med flott sommervær og kystlinjen her er unik.

Vi kan love publikum og vm-deltakere et vakkert og krevende terreng, som ikke er brukt til orientering tidligere. Orienteringsverdensmesterskapet 2019 er den første WOC med et nytt format (Skogs-VM), og vi vil gjøre alt for å gjøre verdensmesterskapet 2019 uforglemmelig.

Jeg oppfordrer alle til å komme til Østfold og være en del av verdensmesterskapsuken i midten av august 2019. Våre store idrettsutøvere fortjener å ha deg som tilskuer, og du fortjener å oppleve Østfolds flotte natur og orienteringseventyr.

Astrid Waaler Kaas, President i Norges Orienteringsforbund.

Sluttrapport Sluttrapport 04.05.2020 - Sluttrapporten fra VM i orientering 2019 er klar. Les mer
IOFs president: - Et VM-arrangement på høyest mulige nivå IOFs president: - Et VM-arrangement på høyest mulige nivå 17.08.2019 - President Leo Haldna i det internasjonale orienteringsforbundet roser WOC 2019 som et av tidenes beste VM-er i orientering, og daglig leder Per Bergerud WOC 2019 takker hjertelig alle som har bidratt. Les mer
Iskald Bergman avgjorde herrestafetten Iskald Bergman avgjorde herrestafetten 17.08.2019 - - I bakkene på vei mot sjette post, skjønte jeg at jeg kom til å vinne, sa Sveriges ankermann Gustav Bergman etter at han lørdag kveld løp Sverige inn til seier i den omvekslende og spennende herrestafetten under WOC 2019. Les mer